Despre noi

Home Despre noi

Compania Kralowetz GmbH a fost fondata de Karl Kralowetz Senior în 1955.
Sectorul de activitate în primii ani, a fost transportul de pietris si nisip pentru constructia autostrazii de Vest si a centralei electrice de pe  Dunare in Ybbs.

În 1961, datorita cresterii iminente a cererii pe piata de pacura si combustibili se achizitioneaza  primul vehicul cisterna.  In acest sector de activitate au existat posibilitati de extindere pana în anul 1973.
Adancirea crizei energetice din anii saptezeci a necesitat o reorientare de satisfacere a  cererii de piata. În 1974 a început sa transporte alimente lichide – astazi, Compania  Kralowetz Ges.mbH  - este una dintre cele mai puternice companii de transport din acest domeniu din Europa Centrala si de Est.


Ca urmare a  deschiderii "Cortinei de Fier" si a relatiilor economice sporite cu aceste tari, doua birouri au luat fiinta în Europa de Est. Pentru a oferi calitate si fiabilitate pentru clientii nostri în aceste tari am înfiintat in anul 1998 o sucursala în Timisoara (Romania),  iar  in anul 2000 cea de-a doua sucursala  în Pardubice (Republica Ceha) .

Anul 1999, a reprezentat preluarea Companiei ETG Gütertransport Ges.mbH, companie fiica, care transporta exclusiv  produse chimicale  lichide. Prin aceasta achizitie, suntem în masura sa acoperim intreaga paleta de transport lichid la nivel european.

Pentru a fi un partener puternic si de încredere pentru colaboratorii nostri, în urmatorii ani, suntem in continua  adaptare la cerintele  în schimbare ale pietei.